Close Sidebar

Een nieuwe kijk op zoet

Ook zo’n zin in Zusto? Vast wel, zeker als je weet dat Zusto viermaal minder calorieën bevat dan suiker, zonder ook maar één grammetje aan smaak in te leveren. Sterker nog, de grootste chefs die zich met Zusto mochten uitleven zijn laaiend enthousiast: zelfde aroma, zelfde mondgevoel, zelfde crunch. Je kunt het zelfs laten karamelliseren.
Je ziet het zo: Zusto is het nieuwe zoet.

ZUSTO in cijfers

75 % minder calorieën dan suiker
1 op 1 vervangt suiker in een verhouding van
98 kcal per 100g
 

DARCIS

COMME CHEZ SOI

Het Brusselse tweesterrenrestaurant Comme Chez Soi zet voortaan een aantal desserts op de kaart zonder suiker. In de plaats wordt gekozen voor de nieuwste suikervervanger, Zusto.

patisserie DelRey

Iedereen in Antwerpen en omstreken kent patisserie DelRey in de Appelmansstraat, vlakbij de De Keyserlei in Antwerpen. Meester-patissier Bernard Proot vertelt waarom hij zo’n fan is van Zusto.

“Alle ingrediënten van Zusto zijn toegelaten in Europa en de Verenigde Staten. Er is dus geen enkele belemmering om Zusto te commercialiseren.”

Prof. André Huyghebaert

“Zusto is een schitterend alternatief voor al wie van de prachtige producten en creaties van Bernard Proot wil genieten, maar dat niet meer mag of wil omdat hij toegevoegde suikers wil vermijden.”

Prof. Raoul Rottiers

“Obesitas is een welvaartsziekte waar jong en oud steeds meer aan gaan lijden.”

Dr.med. Thierry Hanh